Benefit high beam dupe

Essentielle produkter når du er i 20’erne

Hver alder har sin skønhed, lige meget om man er i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne eller 60’erne osv. Alt efter hvilken alder man har skal man behandle den forskellige.

Jeg har ikke tænkt mig at gå helt i detaljer med det hele, da der er virkelig meget man skal vide. Men dette er de basic ting man skal vide for ens hud alt efter hvilken alder man hører til.

Men lad os starte med hvilke produkter der er essentielle i ens 20’er,

  • I 20’erne:
    Det er i 20’erne at man virkelig skal passe godt på sin hud, brug derfor godt med sol creme, da solen skader ens hud mere end den gavner. Ikke ment som at man skal undgå solen men husk nu den sol creme. Det ældre også ens hud hurtigere når man ikke bruger sol creme. Og honestly hvem har lyst til at se gammel ud før tid. Derfor brug SOL CREME!
  • En god ansigts rens er også vigtig. Rens din makeup morgen og aften.
    Sørg for at brug en ansigts rens der går i dybten og virkelig trænger ind i porerne så man ikke har alt muligt siddende fast i huden.
  • Efter en ansigtsrens følger en ansigts creme. Det er super vigtigt at den matcher netop din hud, få evt taget en test om hvilken hudtype du er hvis du er i tvivl.
  • Brug creme rundt om øjnene. Øjnene er der hvor ældning ses først, sørg derfor for at holde dem godt moisturised.
  • En concealer kan bruges til mange ting, en af tingene er til at dække mørke render under øjnene og få en til at se friskere ud.
    – Vælg gerne en concealer der er en tone lysere end din egen hudtone.
  • Vælg den rigtige foundation fra start af istedet for at gå ud og købe en masse der alligevel ikke fungere til dig eller ikke passer din hudtype eller hudtone.- Jeg har selv brugt sååå mange penge på foundations igennem mine teenage år hvor halvdelen af dem ikke har fungeret til min hud. Jeg vil anbefale at gå i en beauty store og få hjælp.
    Tip: Køb 2 foundations så du 100% kan matche din hud lige meget om det er vinter eller sommer.
  • Sidst men ikke mindst du kan med fordel bruge en tinted moisteruizer eller en bb cream hvis du ikke er så meget for foundations eller bare ønsker en let dækning.

“The best thing about this age is that I am becoming a woman but am still able to get away with being a girl”

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benefit high beam dupe