Tax free priser på tusindvis af beauty produkter

Essentielle produkter når du er i 30’erne

“Hver alder har sin skønhed, lige meget om man er i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne eller 60’erne osv. Alt efter hvilken alder man har skal man behandle den forskellige.”

Skrev jeg i mit tidligere indlæg om essentielle produkter til når man er i 20’erne.
Dette indlæg vil handle om hvilke produkter der er essentielle at bruge når man er i 30’erne.

Hvis du ikke allerede kom ind i vanen om at bruge solcreme i 20’erne, så skal du virkelig til at begynde på det som 30 årig. Solen ælder huden hurtigere og ja hvem har lige lyst til at se hurtigere ældre ud. Så igen BRUG NU DEN SOLCREME.

Så den første på listen er:

  1. En moisturizer med mindst faktor 15 i (gerne højre), den skal bruges hver dag. Hvis du har en “fedtet hud” kan du med fordel bruge en olie fri en af slagsen.
  2. Næste på listen er øjencreme, det skal man også bruge i 20’erne, men i 30’erne begynder det at blive endnu vigtigere. Området rundt om øjnene begynder at blive mere tørt jo ældre man bliver, så derfor er det en rigtig god ide at bruge en øjencreme.
  3. En concealer er også en god ting, da den dækker mørke render og egentlig bare lysner øje området under øjnene op. En concealer skal påføres EFTER øjencreme, på den måde får du både alt næringen fra cremen, men også en flawless look!
  4. Ansigts servieter. Når man er i 30’erne begynder man jo at få mere travlt end da man var i 20’erne, man har måske fået børn og et stabilt arbejde. Derfor kan der ikke altid blive tid til det hele. Så ansigts servietter til at fjerne makeuppen med, hvis man slet ikke har tid til at kunne nå at ansigts vasken(Hvis der er tid til at vaske ansigtet og fjerne makeuppen kan ansigts servietter undlades).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tax free priser på tusindvis af beauty produkter