Se min mac makeup samling

5 ting du ikke vil mangle på stranden

1444985_71625633

Ok vi kan nok allesammen blive enige om at lige i dag er det ikke strandvejr, men varmen nærmer sig(skulle man tro?).

Jeg har derfor lavet en lille liste med 5 ting som man bare ikke vil mangle når man skal på stranden.

  1. Den vigtigste ting er solcreme. Jeg ved det, jeg ved det, man vil gerne være brun, men vi er også nød til at beskytte huden. Brug derfor mindst en fakta 15. Selvom den er vandfast så smør den gerne på engang hver 3-4 time. Hav også gerne en læbepomade med, med noget beskyttelse imod solen.
  2. Sammen med solcreme er vand det vigtigste! Ingen strandtur uden noget at drikke, jeg glemmer det selv alt for tit og ender altid med at have det så dårligt.
    Varmen tager jo meget af væsken fra kroppen , så ja husk noget væske og helst gerne mindst en flaske vand.
  3.  Solbriller, solen kan altså godt blive lidt for meget for øjnene. Udover det så beskytter solbrillerne også imod solens uv stråler.
  4. Noget til at skygge af for ansigtet med! Fx. en kasket. Ja de fleste ligner en idiot med en kasket på, men huden i ansigtet er sart og kan godt have brug for en lille pause engang imellem. Så der er en kasket perfekt da den lige skygger lidt for solen i ansigtet.
  5. Sidst men ikke mindst så husk også en børste til håret. Her vil jeg anbefale en tangle teezer. Ens hår bliver utrolig hurtig filtret i saltvand så her er en tangle teezer rigtig god da den ikke river for meget i håret.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min mac makeup samling