Real techniques på tilbud

Jeg er her stadig

Bare rolig jeg er her stadig, har har bare haft lidt at se til for tiden. Jeg har haft fødselsdag, fejret min nieces fødselsdag(hun har fødselsdag lige efter mig), lavet lidt hjemmeside og tilmeldt mig studie osv.

Det her er egentlig et indlæg jeg har haft skrevet for noget tid siden men glemt at poste så here you go:

Jeg blev jo 23 år d26 maj hvor det meste af familien kom d25, pga de havde fri pga pinse der. Jeg lavede lækkert mad, desværre var min mindste niece syg, så min storebror, hans kone og min mor gik tidligt (De kørte min mor). Min bedstefar og bedstemor gik samme tid, så da de alle var gået hyggede Niels og jeg os bare.

På selve dagen vækkede min kæreste Niels mig mig rimelig tidligt om morgenen(kl6:30) med gave og fødselsdags sang.  Han ville sikre sig at han vågnede først haha, jeg kunne så ikke lige falde i søvn igen, selvom jeg prøvede.
Han gav mig et gele negle kit sæt med led lampe, glimmer, gele, french nails og et ekstra sæt negle.(Og hvad der nu ellers hører til i sådan et kit, der var virkelig meget i, listen står længere nede)

Jeg har allerede prøvet det, 1 gang jeg prøvede det kom jeg til at lave et for tykt lag så måtte file dem ned og prøve om igen, men 2 gang blev det ret fint syntes jeg specielt taget i betragtning af at det ikke er noget jeg har prøvet før.

Jeg har nu lavet det en 3 gang pga jeg prøver at øve mig, og 1 gang på min veninde også og er begyndt at blive bedre!

Udover at jeg ordnede negle og vi hyggede os bestilte vi også indisk mad, vi ville havde været ude og spise men det træk lidt ud med at file neglene ned igen og lave dem igen og så regnede det også pludselig. Så vi bestilte og min kæreste Niels dækkede fint op med lys osv. Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder af det men det var rigtig hyggeligt og fint!

Her er billedet af negle sættet.
Der er følgene:
Natur tipper
Hvide tipper
3 neglefile
1 buffer
1 rosenpind
1 neglesaks
1 primer
1 olie
1 lim
1 gele
1 gele finish
1 led lampe
1 pensel
Og lyserød glimmer papir <3

DSCN3143

 

DSCN3144

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Real techniques på tilbud