Hårprodukter, hvilke skal jeg vælge?

Mac limited edition læbestifter

Hvis i ikke har set det og ikke allerede er faldet for dem, så vil jeg gerne komme med denne nyhed til jer: Mac har lavet en ny matte limited edition collection.

Collectionen indholder 8 lækre farver.  Der i blandt er der:
La Vie En Rouge som er en super lækker koral rød farvet læbestift.

Heroine Som også fåes i ikke limited edition, er ikke helt med på hvorfor den er med på listen. Men det er en klar lilla og var oprindelig også ment til at være limited men efter stor efterspørgsel blev den gjord fast i collectionen.

Living Legend er en meget dyb og lilla tonet læbestift som får fx. heroine som jeg troede var dyb til at se helt lys ud.

Styled in Sepia er en grå beige farvet og er perfekt til hverdag hvis man bare vil se naturlig ud men samme tid have en lækker læbestift på.

Nouvelle Vogue en blå tonet lys pink. Super fin og piget!

Fashion Revival, den har jeg jo forelsket mig lidt i. Det er en utrolig dyb hindbær farvet læbestift. Desværre tror jeg ikke at den passer til min hudtone. Øv øv øv. Men prøves det skal den altså! Og nøj hvor jeg håber at den mathcer!

Pander Me er et fint twist imellem fersken farvet og mokka. Den tror jeg er super fin til hverdags brug uden at være for meget da den er meget natural.

Og sidst men ikke mindst: Damn Glamorous. Damn glamorous er måske en lidt hidsig farve, det er en rød pink læbestift, på den super fede måde.

Alle læbestifterne ligger til samme pris(165 kr) som de almindelige læbestifter hvilket jo er super billigt når man tænker på at det er limited edition.

Personligt er jeg helt vild med matte læbestifter OG mac. Jeg ejer selv et par af deres matte læbestifter og er helt forelsket i dem. (Gid jeg kunne eje dem alle) De holder så længe på læberne uden nogen problemer, selvom der både bliver spist og drukket så bliver læbestiften altså siddende.
Jeg vil sige i løbet af en hel dag skal den måske friskes op 1 gang efter første brug.

Men det er jo intet når man tænker på at andre måske skal friskes op hver gang man har spist noget, så jeg syntes altså pengene er godt givet ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårprodukter, hvilke skal jeg vælge?