Instagram

Makeup musthaves del 1

makeupmusthave

Jeg tænkte at jeg ville skrive nogle af de ting jeg syntes er vigtige at have af makeup produkter, for at få det optimale ud af makeuppen men også nogle af de ting jeg syntes man simpelthen må eje når man skal til at starte sin makeup samling. (Jeg er ikke professionel makeup artist, så det er kun min egen erfaring jeg deler)

Dette er del 1 om hvad jeg syntes er vigtigt at have af makeup til ansigtet(øjnene og cremer er ikke inkl), jeg vil løbende lave en del 2 til øjnene og muligvis en del 3 til læberne hvis der ikke er plads i del 2 til det 🙂

  1. En primer. En primer er en virkelig vigtig base til ens foundation da den vil dække ens pore og dermed give en et mere flawless og glat look.
    Find ud af hvilken primer der netop passer til din hud. Jeg har selv en lidt oily hud og hvis du har det samme vil jeg anbefale smashbox photo finish primer, som er vandbaseret. Elf’s mineral primer minder meget om den, men den kan jeg ikke helt finde nogle steder mere.
  2. Foundation er helt sikkert også en musthave. Hvordan dække evnen skal være kommer selvfølgelig helt an på ens hudtype og hvad man kan lide. Man kan også vælge en tinted creme for en meget let dækning eller en bb cream måske.
    Jeg bruger selv mac studio fix fluid, den er fuld dækkende og har et matte finish.
  3. Concealer er super vigtig også, både til at dække render under øjnene men også til at dække urenheder med. En concealer bør bruges FØR foundation hvis det er til at dække urenheder med. Jeg bruger bare en fra rimmel, men kunne godt tænke mig at få mac pro longwear da jeg har hørt meget godt om den og prøvede den inde i en mac store og den holdte altså resten af dagen uden nogen form for touch up.
  4. En pudder er også super vigtig, det får din foundation til at holde længere og dækker lige lidt ekstra.
    Jeg bruger mac’s studio fix powder foundation. Det er egentlig en powder foundation meeeen den er bare amazing. Ellers så bruger jeg young blood rice powder. Den er også sååå fantastisk.
  5. Bronzeeeeerrr! JA en bronzer er altså VIRKELIG vigtig, når man har brugt foundation osv så er mange af ens ansigtstræk blevet visket ud og man kan med en bronzer tegne det op igen og gøre fx ens kindben mere tydelige. Jeg bruger egentlig en bronzer til at contoure med, selvom det ikke heeelt er hvad den skal bruges til.
  6. Sammen med en bronzer følger en highlighter. Det får de steder hvor du påføre den til at være mere “POW”, altså mere i fokus.
  7. Blush til at afslutte med og få en til at se lidt frisk ud. Jeg kan ikke leve uden min blush fra youngblood i farven rouge. Den holder hele dagen.
  8. Og sidst men ikke mindst en fix spray, jeg ved at mange mærker som urban decey og mac har lavet nogle, selv har jeg kun prøvet den fra elf som hedder mist and set, så vidt jeg har hørt skulle den indholde stortset det samme. Men den giver lige en et frisk pust og får makeuppen til at holde længere.

Jeg er muligvis lidt besat af mac produkter. Jeg fik mac produkter for første gang af min kæreste i fødselsdagsgave og har været addicted lige siden.
Det er også af ham jeg har fået young blood produkter og de er altså også bare amazing, og lavet på mineral produkter, så super gode for huden i perioder hvor ens hud måske lige har brug for lidt ro men man stadig vil dække det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram