Perfekte røde læber

Elf(uk) lukker

Ja som overskriften siger, så lukker elf ned. Grunden til dette er at dem der står for elf(elf uk ikke usa) ville nye veje da de ikke følte nok passion inde for elf, meeeen de er ved at åbne et nyt brand op, som jeg vil linke til løbende.

Grundet lukningen af den engelske webshop, er der nu 30-70% at spare på HELE shoppen. Der vil dog ikke blive genfyld så når produktet først er væk så er det væk. Og der er desværre allerede mange af produkterne der er røget.

Egentlig så ved jeg ikke helt hvad der kommer til at ske med elf produkterne i føtex osv, om de bestiller fra usa eller hvordan. Det bliver nu meget spænende at se, jeg krydser fingre for at det forsat vil være til at finde der, da jeg egentlig meget godt kan lide deres bronzer, brow kit(Købte jeg i bilka i randers, tror dog også at det kan fås i andre bilka’er), smudge pensel(virkelig den er amazing, vil helt klart anbefale den) og deres primer(tip: den minder meget om smashbox’s).

I kan tjekke alle tilbudende ud her og gøre et sidste godt køb.

 

2

  • Michala

    Hvad er der sket med ELF UK? hvilket nyt mærke kommer der i stedet? for synes jeg har læst et sted at de åbner siden igen…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sascha

      Hej 🙂
      Der var tale om at der skulle komme et nyt mærke istedet for elf, men udviklet af samme folk og vidst samarbejdspartnere, men som skulle være bedre.
      Dog ser dette ikke ud til at ske alligevel da de åbner op igen i løbet af sommeren 2015.
      Du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev her, for at få oplysninger omkring dette.
      http://eyeslipsface.co.uk/

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte røde læber