Diy hårmasker

Beauty hacks

  1. Vil du have dine kindben til at se tydeligere ud men har måske svært ved at definere dem.
    Så brug en pensel/blyant til at markere linjen på dine kindben, tegn derefter med sculping powder/bronzer for at contour dine kindben. På den måde får du en lige linje lige meget hvad.
  2. Brug en hvid øjenskygge til at highlighte det øverste af dine kindben for at få dine kindben til at se endnu mere markeret ud. Ingen grund til at løbe ud og købe et contour kit med det samme. Det kan man evt gøre når man er blevet mere øvet.
  3. Børst dine øjenbrynhår med en tandbørste for at få dem til at sidde på plads, kør derefter en læbepomade henover for at holde dem på plads.
  4. Hvis du vil have din parfume til at vare længere når du skal i byen fx. Så smør en smule læbepomade på der hvor du sprøjter den, så får du en base der får parfumen til at holde længere.
  5. Rengør en kontaktlinseholder til at ligge en smule concealer eller foundation i, så kan du correcte i løbet af dagen.
  6. Bland din dagcreme sammen med en foundation for en tinted moisturiser.
  7. Brug en øjenskygge til at tegne dine øjenbryn op med hvis du er løbet tør for browgel eller browpencils.
  8. Dryp lidt kontaktlinse renser i din mascara hvis den er ved at tørre ud, så er den good to go igen.
  9. Vi kender sikkert alle den her. Eyelineren er for hård, det føles som om at den er ved prikke igennem ens øjenlåg og man overvejer næsten bare at smide den ud. MENMENMEN hvis du holder den under en lighter(spidsen på lineren ofc), så bliver den cremet at arbejde med og kan nu bruges uden at stikke en.
  10. Brug oliven olie til at fjerne makeup med. Man sparer en del penge og så er det sååå meget bedre for huden.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diy hårmasker