Sjove skønhedstips:

Skal du være sommer blond?

Utrolig mange farver sit hår blond her om sommeren, meeen mange har nok også opdaget at deres hår bliver orange eller gult lige meget hvor mange gange man nu end afbleger det.
Jeg har lidt tips imod det, dog vil jeg understrege at det ALTID vil være bedst at gå til en frisør(og jeg er ikke uddannet frisør eller noget inde for beauty verden så dette er bare min egen erfaring).

Step et: Brug en affarvning i stedet for en afblegning. Det skåner håret lidt mere. Vent 3-4 uger imellem hver uge og brug godt med hårkur imellem. (Gerne silver shampoo engang imellem også).

Step to: Giv det en affarvning mere og vent et par dage. Nu skulle dit hår gerne være lyseorange. Giv dit hår en farvning med en askeblond(8-10.1) hårfarve(Gerne 2 hvis du har skulderlængde hår, 3-4 osv hvis du har længere).
Ekstra tip: Den SKAL ende på .1 og intet andet da det betyder at den har blå undertoner som vil fjerne det orange.

Step tre: Brug en silver condetioner for at dit hår ikke blive mere skadet, jeg vil anbefale revlon peal blonde.

– Dit hår skulle gerne være lyst nu, hvis dette ikke er tilfældet kan du altid efter en månedstid give det en affarvning og en blond hårfarve igen 🙂

Skriv gerne hvordan det går hvis i prøver det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove skønhedstips: